Welkom bij StudieBeroepsKeuze.nl


GRATIS STUDIEKEUZE TEST!!


Wij bieden scholieren en studenten om te beginnen een GRATIS Studiekeuze test aan. Welke opleiding past er goed bij jou? Doe de on-line test van 64 vragen, het resultaat is een overzicht van opleidingen, op jouw niveau, die goed bij jou passen. 

Kom je er niet uit, blijft het moeilijk of wil je gewoon zeker weten dat je een goede keuze maakt? Kijk dan eens bij onze studiekeuzetrajecten.

GRATIS STUDIE OVERZICHT

Kijk op het studie overzicht van StudieBeroepsKeuze naar welke opleidingen en studies er allemaal zijn! In het wirwar van wel meer dan 7000 opleidingen is het soms goed om even te kijken welke opleidingen en studies er allemaal zijn op jouw gewenste niveau.

Kijk op MijnStudieOverzicht.nl welke studie of opleiding er bij jou in de buurt is.

PROFESSIONEEL STUDIEKEUZE TRAJECT

Wil je hulp van een professionele studiekeuze coach? Lees dan verder!

Wij bieden hele goede professionele psychologische onderzoeken en beroepskeuzetesten met twee persoonlijke adviesgesprekken met een studiekeuze coach en/of loopbaan adviseur. Dat geeft een heel duidelijk beeld van wat er echt bij jou past. En dat voorkomt teleurstellingen en een vervelende periode, en zorgt ervoor dat jij succesvol bent in de keuze die je maakt, en dat die keuze die ook echt bij jou als mens past!

Als je verder wilt met een opleiding op HBO of Universiteit worden dit traject zeker aangeraden. Voor weinig geld krijg je inzicht in jezelf, welke studie er bij je past en hoe je deze studie kunt gaan halen! Investeer in een goede keuze en bespaar jezelf (en je ouders) een moeilijke tijd. Een verkeerde keuze kost geld, studietijd, verdriet én een deuk in je zelfvertrouwen..... En dat is niet nodig!  


Vind jij het moeilijk om een opleiding te kiezen die bij jou past?

Ben jij op zoek naar een leuke MBO, HBO opleiding of Universitaire studie en weet je nog niet wat je wilt gaan doen? 

Maak dan gebruik van ons professionele StudieKeuze traject.


  1. wat is jouw karakter, hoe zit je als mens in elkaar? (persoonlijkheid)
  2. wat vind je leuk? (interesses)
  3. wat kan je goed? (capaciteiten)

Maak dan de professionele onderzoeken en beroepentesten en bespreek ze in twee persoonlijke gesprekken met een studiekeuze coach. Zo vind jij ook goed, snel én makkelijk de opleiding of studie die bij  jou past!